Het Koos Fanweekend op Weerterbergen wordt dit jaar magisch!
Boek nu een comfortabel verblijf en kom genieten van het Koos Fanweekend boordevol gratis activiteiten. Bezoek de Oosterse Magiërshow of de Magische Sprookjesshow, deze activiteiten toveren zeker een lach op uw gezicht
Het weekend vindt plaats van vrijdag 24 mei tot maandag 27 mei 2019. Bent u er ook bij?

 

Boek nu uw Koos Fanweekend

Programma Koos fanWeekend

Het weekend is gevuld met betoverende activiteiten. Zo is er een Magische Sprookjesshow, een luchtkussenspektakel, Oosterse Magiërshow en zelfs een heuse roofvogeldemonstratie! Kijk snel verder wat er nog meer op het magische programma staat.

magisch Bekijk hier de volledige activiteitenagenda

Leuke Extra's

Om uw weekend en dat van de kinderen nog onvergetelijker te maken hebben we nog een paar leuke extra’s die u eenvoudig kunt bijboeken.

koos fanweekend Weerterbergen 2018

 

Blijf lekker slapen

Tijdens het Koos Fanweekend slapen jullie op Vakantiepark Weerterbergen in een comfortabele vakantiewoning. Er zijn chalets en bungalows voor 4 tot zelfs 24 personen! 's Avonds hoeft er dan niemand meer naar huis en de volgende ochtend gaat een nieuwe Koos feestdag meteen van start.

De activiteiten vind je hier terug!

 

 

 

Het Koos Fanweekend is een bijzonder weekend waar onze mascotte Koos Konijn en zijn fans centraal staan. Het hele weekend zijn er allerlei leuke gratis activiteiten en kunnen de kinderen dansen, feesten en spelen met hun idool.

Het Koos Fanweekend vindt plaats op Vakantiepark Weerterbergen.Met onder andere een recreatiemeer, een prachtige omgeving en comfortabele accommodaties is dit veelzijdige vakantiepark de ideale bestemming voor jong en oud. 

Het Koos Fanweekend vindt plaats van vrijdag 24 mei tot en met maandag 27 mei 2019. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om er een hele week vakantie van te maken. Zo geniet u ook van het reguliere sport- en animatieprogramma op het vakantiepark.

Het Koos Fanweekend is er in de eerste plaats voor kinderen - en Koos Konijn fans - van 4 tot en met 8 jaar en hun ouders. Uit ervaring weten we echter dat ook oudere broertjes en zusjes, opa's en oma's volop genieten van deze bijzondere happening.

Zin gekregen?

Bent u enthousiast geworden over het Koos Fanweekend op Vakantiepark Weerterbergen? Boek dan meteen uw huisje en eventuele extra's via Roompot Vakanties.

Boek nu uw Koos Fanweekend

 

Laat via Facebook weten dat u naar het Koos Fanweekend gaat!