Een onvergetelijke tijd meemaken met de kinderen en Koos Konijn?!
Boek nu een comfortabel verblijf of een ruime kampeerplaats en kom genieten van het Koos Fanweekend boordevol gratis activiteiten!
Beleef het op Vakantiepark Hunzedal van vrijdag 20 september tot maandag 23 september 2019!

 

Boek nu uw Koos Fanweekend

Blijf lekker slapen

Tijdens het Koos Fanweekend slaapt u op Vakantiepark Hunzedal in een comfortabele vakantiewoning. Er zijn chalets en bungalows voor 4 tot 14 personen! 's Avonds hoeft er dan niemand meer naar huis en de volgende ochtend gaat een nieuwe Koos feestdag meteen van start.

 

Leuke extra's

Boek hieronder leuke extra's om het weekend nóg leuker te maken!

 

Het Koos Fanweekend is een bijzonder weekend waar onze mascotte Koos Konijn en zijn fans centraal staan. Het hele weekend zijn er allerlei leuke gratis activiteiten en kunnen de kinderen dansen, feesten en spelen met hun idool.

Het Koos Fanweekend in september 2019 vindt plaats op Vakantiepark Hunzedal in Drenthe. Met onder andere een recreatiemeer, een prachtige omgeving en comfortabele accommodaties is dit veelzijdige vakantiepark de ideale bestemming voor jong en oud. 

Het weekend vindt plaats van vrijdag 20 september t/m maandag 23 september 2019. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om er een hele week vakantie van te maken. Zo geniet u ook van het reguliere sport- en animatieprogramma op het vakantiepark.

Het Koos Fanweekend is er in de eerste plaats voor kinderen - en Koos Konijn fans - van 4 tot en met 8 jaar en hun ouders. Uit ervaring weten we echter dat ook oudere broertjes en zusjes, opa's en oma's volop genieten van deze bijzondere happening.

Zin gekregen?

Bent u enthousiast geworden over het Koos Fanweekend? Boek dan meteen uw huisje en eventuele extra's via Roompot Vakanties. 

Boek nu uw Koos Fanweekend

 

Laat via Facebook weten dat u naar het Koos Fanweekend gaat!