Een onvergetelijke tijd meemaken met de kinderen en Koos Konijn?!
Boek nu een comfortabel verblijf of een ruime kampeerplaats en kom genieten van het Koos Fanweekend boordevol gratis activiteiten!
Beleef het op Vakantiepark Hunzedal van vrijdag 20 september tot maandag 23 september 2019!

 

Boek nu uw Koos Fanweekend

Waar is Koos?

Oh nee, Koos Konijn is zoek! Hij had het zo naar zijn zin op het vorige fanweekend dat hij niet meer kon wachten op het volgende fanweekend. Hij is daarom is hij alvast vertrokken. Tijdens zijn wandeltocht van Weerterbergen naar Hunzedal is hij waarschijnlijk de weg kwijtgeraakt. We hopen maar dat hij de weg terug kan vinden naar het park zodat hij op tijd is voor het fanweekend. Laten we allemaal op zoek gaan naar Koos. Vogels kunnen ver vliegen en kijken, we hebben dus zoveel mogelijk vogels nodig om mee te helpen zoeken. Je kunt zelf een vogelvlieger knutselen of sporen zoeken in het bos

We hopen Koos op tijd te vinden om er met elkaar, alle vogelkunstwerken en het allerleukste Konijn van Nederland, een topweekend van de maken! 

Blijf lekker slapen

Tijdens het Koos Fanweekend slaapt u op Vakantiepark Hunzedal in een comfortabele vakantiewoning. Er zijn chalets en bungalows voor 4 tot 14 personen! 's Avonds hoeft er dan niemand meer naar huis en de volgende ochtend gaat een nieuwe Koos feestdag meteen van start.

Boek hier uw verblijf

 

Programma fanweekend hunzedal

Koos heeft al zin in de vele gratis activiteiten, zoals hutten bouwen, broodjes bakken en fossielen zoeken. Bekijk hieronder het programma van het Koos Fanweekend op Hunzedal

Leuke extra's

Boek hieronder leuke extra's om het weekend nóg leuker te maken!

 

Het Koos Fanweekend is een bijzonder weekend waar onze mascotte Koos Konijn en zijn fans centraal staan. Het hele weekend zijn er allerlei leuke gratis activiteiten en kunnen de kinderen dansen, feesten en spelen met hun idool.

Het Koos Fanweekend in september 2019 vindt plaats op Vakantiepark Hunzedal in Drenthe. Met onder andere een recreatiemeer, een prachtige omgeving en comfortabele accommodaties is dit veelzijdige vakantiepark de ideale bestemming voor jong en oud. 

Het weekend vindt plaats van vrijdag 20 september t/m maandag 23 september 2019. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om er een hele week vakantie van te maken. Zo geniet u ook van het reguliere sport- en animatieprogramma op het vakantiepark.

Het Koos Fanweekend is er in de eerste plaats voor kinderen - en Koos Konijn fans - van 4 tot en met 8 jaar en hun ouders. Uit ervaring weten we echter dat ook oudere broertjes en zusjes, opa's en oma's volop genieten van deze bijzondere happening.

Zin gekregen?

Bent u enthousiast geworden over het Koos Fanweekend? Boek dan meteen uw huisje en eventuele extra's via Roompot Vakanties. 

Boek nu uw Koos Fanweekend

 

Laat via Facebook weten dat u naar het Koos Fanweekend gaat!